Miten?

Konkreettisena tekemisenä Bastu® tarkoittaa mukana olevien toimijoiden ydinosaamisen luovaa yhdistämistä ja hyödyntämistä siten, että voidaan aikaansaada konkreettisia kiertotaloutta ja kuudennen aallon yritystoimintaa tukevia ratkaisuja; uusia bisnesinnovaatioita, olemassa olevien yritysten toiminnan suuntaamista kiertotaloutta edistäviksi ja olemassa olevien rakenteiden ja prosessien kehittämistä.

Bastu järjestää noin kerran kuukaudessa tehokkaita törmäytystyöpajoja ja verkostoyhteistyötä, joissa haetaan fiksuja 6. aallon liiketoimintakonsepteja. Ratkaisuja haetaan lähestymällä asioita perinteiset toimintamallit ja toimialarajat ylittäen. 

Bastu-yhteisö hakee ja jalostaa ideoita, linkittää osaamisia, tarjoaa mentorointia ja sparraa kuudennen aallon busineksen luomisessa.

Lyhyesti sanottuna: Bastu on tulevaisuustyökalu!

Työpajojen ohessa rakennamme toimijaverkostoa ja käynnistämme tavoitteemme suuntaista toimintaa. Toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan rakentamaan hyvää tulevaisuutta ja toimivia ratkaisuja. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä: Senior Advisor Keijo Koskinen, keijo.koskinen@utu.fi, puh. 044 594 1659.

Katso materiaaleja aiemmin toteutetuista työpajoista

HNRY Ratkaisufoorumit